Kayıtlar

Şubat, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

HAMİLELİKTE KRAMPLARA SON

Resim
                                                          Hamilelikte Kramplara Son   Hamilelik süresince oluşacak krampları önlemek için bu egzersizleri her gün uygulamanızda fayda var. Özellikle uyku sırasında bacaklara giren kramplar bizi çok zorlar. Bu sorunu gidermek için, kısa ve etkili egzersizler tam size göre. Düzenli yapın ve ağrılarınızdan kurtulun.

Kız ya da Erkek Olması Değil Sağlıklı Olması Önemli

Resim
                                                                        Sağlıklı Hamilelik İçin       Merhaba,Ben Elçin Demirel Türkiye Cimnastik Federasyonu  Pilates Eğitmeni ve Antrenörüm.  Spor, 24 yıldır, hayatımın büyük bir parçası.  Kendi Hamilelik sürecim de dahil  Hamile pilatesi yaptım (İki çocuk annesiyim) ve uzunca bir süredir hamile öğrencilerim oldu. Gerek yüzyüze gerekse  online hamile pilatesi yaptırdığım öğrencilerim rahat bir hamilelik ve doğum süreci geçirdiler.  İnsanlara ve de özellikle kadınlara  hareket bilincini aşılamak, hareketsiz bir yaşamın sağlıksız olduğunu anlatmak ve göstermek hedefim. Benimle birlikte, bu yolculuğa çıkmaya hazırsan, bana katıl ve hep birlikte büyüyelim.

Hamilelikte Kilo Kontrolü Mümkün mü?

Resim
  Hamilelikte Kilo Kontrolü   Merhaba,Ben Elçin Demirel Türkiye Cimnastik Federasyonu Pilates Eğitmeni ve Antrenörüm. Spor, 24 yıldır, hayatımın büyük bir parçası.   Kendi Hamilelik sürecim de dahil Hamile pilatesi yaptım (İki çocuk annesiyim) ve uzunca bir süredir hamile öğrencilerim oldu.  Gerek yüzyüze gerekse online hamile pilatesi yaptırdığım öğrencilerim rahat bir hamilelik ve doğum süreci geçirdiler. İnsanlara ve de özellikle kadınlara hareket bilincini aşılamak, hareketsiz bir yaşamın sağlıksız olduğunu anlatmak ve göstermek hedefim.  Benimle birlikte, bu yolculuğa çıkmaya hazırsan, bana katıl ve hep birlikte büyüyelim.

Hamilelikte Kilo Kontrolü Mümkün Mü?

Resim
                                                          HAMİLELERE ÖZEL KANAL  Hamilelere Özel KANAL - Elçin Demirel-  Sağlıklı ANNELER Mutlu BEBEKLER